Evenementen, beurzen en exposities

Evenementen, beurzen en exposities zijn vaak groot van opzet. Ze kennen vele exposanten, honderden medewerkers en nog meer bezoekers. Deze gezellige drukte gaat gepaard met het feit dat bezoekers door de bomen het bos niet meer zien, gedesoriënteerd raken of de gezochte stand niet kunnen vinden. Het gevolg is dat zowel de bezoeker als de exposant niet het volle potentieel uit de exhibities halen.

Binnen deze overvloed aan informatie biedt Robo Visual Sign een totaaloplossing die het overzicht herstelt, en meer. Naast onze nauwkeurige navigatie bieden wij de eindgebruiker de mogelijkheid om zijn eigen programma samen te stellen zodat hij zelf in staat is te bepalen met welke vertegenwoordigers hij spreekt van een specifiek bedrijf.

Onze mobiele applicaties zijn van groot belang voor drie partijen: de bezoekers, de exposanten en de organisator. De juiste implementatie van onze service zal leiden tot een situatie waarin iedere partij wint. Wij sturen dus aan op een vruchtbare samenwerking en samen met jou als organisator willen wij ervoor zorgdragen dat uw evenement door alle partijen als geslaagd wordt beschouwd

Bezoekers van het evenement ontvangen een extra service van de organisator, hetgeen zal leiden tot een overzichtelijker en efficiënter bezoek dan ooit tevoren. Een route naar een specifieke stand kan van tevoren en real time worden gepland. Daarnaast biedt onze Match-and-Meet technologie de mogelijkheid om potentiële contacten te leggen en te onderhouden.

Exposanten

Exposanten hebben op hun beurt de mogelijkheid om zichzelf te profileren en de aandacht van de bezoeker te trekken, al voordat het evenement überhaupt van start is gegaan. Op het evenement zelf zullen de exposanten beter worden gevonden door bezoekers, die bovendien van tevoren hun selectie van exposanten al hebben kunnen maken. Al dit zal leiden tot een efficiëntere tijdsindeling van zowel de exposant als de bezoeker, met als gevolg een hogere conversie voor beide partijen zowel voor, tijdens én na het evenement.

Organisatoren

Organisatoren bieden een extra service hun exposanten en bezoeker door hen de mogelijkheid tot verhoogde efficiëntie, overzichtelijkheid en conversie te bieden. Hierdoor verbetert de organisator de kwaliteit van het evenement enorm en onderscheidt het zich van andere evenementen. Het zorgt voor een verbeterde aantrekkingskracht naar standhouders toe. Ten tweede biedt de mobiele applicatie ook grote monetaire voordelen voor de organiserende partij. Ons verdienmodel creëert voor de organisator aanvullende omzet, bovenop de standaard verdiensten van een exhibitie.