Robo navigatie App

Vanuit een hecht samenwerkingsverband biedt onze navigatie app uw ziekenhuis, universiteit of hogeschool, de kans om zich te onderscheiden op het gebied van hospitaliteit, cliënten- en bezoekerstevredenheid. Op die manier helpen wij de beheerders van dit soort complexe gebouwen om de service voor hun gebruikers te verbeteren.

Onze service reikt de hand aan cliënten en bezoekers die zelfstandig de weg willen vinden in het gebouw. Via bijvoorbeeld de patiënten brief of e-mail worden zij op de hoogte gebracht van onze app. De bezoeker kan de app thuis downloaden en gebruiken. Zo kan de route naar de plaats van de afspraak worden uitgestippeld of kunnen belangrijke punten (POI) in het gebouw vanaf de bank bekeken worden. De gebruiker kan zich de app dus in alle rust eigen maken en zich optimaal voorbereiden op een bezoek, nog voordat hij of zij het gebouw betreedt. Niet alleen zullen bezoekers zich meer op hun gemak voelen, ook zullen ze de betrokkenheid van uw organisatie waarderen.

Hieronder vindt u een filmpje.

Find

Wij  verwerken samen met de beheerder alle (indoor) plattegronden. Deze plattegronden worden in combinatie met 2D beelden en foto’s weergegeven en kunnen door de gebruiker worden in- en uitgezoomd. Iedere relevante ruimte zal naar wens worden voorzien van een informatieve beschrijving, beeldmateriaal of contactgegevens. Met de zoekfunctie kan de gebruiker die bestemmingen makkelijk vinden.

Navigate

Zodra de gebruiker het complex betreedt zal direct contact worden gemaakt met de beacons en wordt de navigatie gestart. Wij stemmen onze app af op de fysieke bewegwijzering in en om het gebouw zodat de gebruiker te allen tijde zelf kan beslissen op welke manier hij zijn weg wenst te vinden, op basis van de borden, de app of een combinatie van de twee. De weg kwijt raken behoort tot het verleden.

Meten is weten

Beheerders kunnen gebruik maken van een speciaal door ons ontwikkelde analytische tool die alle gegevens opslaat en analyseert. Vragen als; welke routes worden het meeste gelopen, waar ligt de piekbelasting en welk toilet behoeft een extra rolletje toiletpapier kunnen direct worden beantwoord met behulp van alle data die verzameld wordt. Onze Navigatie Analytics biedt dus informatie die leidt tot kostenbesparing en route optimalisering.

Ons product is ook zeer geschikt voor Evenementen, beurzen & exposities. Daar vindt u hier meer informatie over.